• Här köper du kylterapi som fungerar. Välkommen!
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Snabb leverans / Fri frakt över 600 kr

  För att ersätta Biofreeze har Biofrost skapats, som är naturligare, som inte klibbar och som visat sig ge fantastisk led-rörlighet, smärtlindring och påskyndad läkning.

Varför Biofrost?

SNABBT OCH  LÅNGVARIG LINDRING

Biofrost ger snabbt lindring som varar i flera timmar. Biofrost minskar inflammation, svullnad, ledvärk, kronisk smärta samt muskel-, led- och ryggsmärtor, och gör dessutom muskler och leder mjukare och rörligare. . Nedkylningen av musklerna möjliggör snabbare återhämtning från skador och träning.

EFFEKTIV SMÄRTLINDRING

Kylterapi ger bevisad effektiv smärtlindring enligt flera studier runt om i världen. Optimal kombination av mentol, eukalyptus och pepparmynta minskar yttemperaturen på huden. Därifrån skickas kyl-signaler till hjärnan, som prioriterar kyla framför smärta, så att smärta och muskelsammandragning upphör. 

LÄTT ATT ANVÄNDA & SNABBABSORBERANDE

Bred ut ett generöst lager och massera lätt, låt gelen ligga kvar på behandlingsområdet tills smärta och ömhet lindras. Gel absorberas inom några minuter. Biofrost är färglös och fläckar inte på kläder.


Infraröd termografi

BIOFROST Relief kyler snabbt ned huden utan att skada vävnaden. Temperaturen i det hudområde som täcks av gelen kan minska med 4°C inom en minut. Kylningen är så effektiv att temperaturen kan sänkas med mer än 7°C inom 20 minuter. Effekten av den kalla gelén kan vara från 45 minuter till upp till 4 timmar.


(tid / hud-temperatur)s

Temperaturskillnad
Relief eller Active? 

Människan känner antingen kyla eller smärta i ett kroppsområde, aldrig både och, och hon väljer alltid kyla, som en nedärvd överlevnadsstrategi, som utnyttjas genom Biofrost kylterapi.


Biofrost Relief

Eukalyptus, pepparmynta, mentol och ett kylande ämne utvunnet ur mentol i RELIEF ger kraftfull nedkylning av huden redan inom en minut. Kylan påbörjar smärtlindring och därmed också muskelavslappning, minskad svullnad och ökad självläkning som normalt varar i flera timmar. I RELIEF ingår också det kroppsegna ämnet MSM som ökar ledernas rörlighet.


Biofrost Active

ACTIVE innehåller fler och mer värmande örtextrakt som gör att kylan efter en stund övergår till värme, vilket ger ökad rörlighet och smidighet i leder och ligament och därmed också ökad prestationsförmåga. ACTIVE är därför bra vid led- och benvärk och för alla före träning. Örtextrakten i ACTIVE är mentol, arnika, tall, kardborre, nässla, rosmarin, kamomill, murgröna, vattenkrasse och vitlök..

Biofrost Relief gel

Biofrost relief är en effektiv kylande smärtlindringsgel. Produkten baseras på kylterapi (drogfri) och är en snabbverkande och långvarig lösning för att lindra artrit- smärta, ryggsmärta, muskelsmärta och ledstelhet, även kronisk smärta.

Biofrost Active gel

Biofrost Active är världens första kristallklara dubbelverkande kall- och värme-gel för muskel- och ledvärk. Produkten har både kylande och värmande effekter.

BIOFROST Relief Roll-on

Biofrost Relief Roll-on är en effektiv, kylande smärtlindrings-Roll-on. Produkten baseras på kylterapi (drogfri) och är en snabbverkande och långvarig lösning för att lindra artrit- smärta, ryggsmärta, muskelsmärta, ledstelhet och kronisk smärta.